Vecka 8

Nu lider veckan mot sitt slut vilket innebär slutet på min underbara sportlovsvecka. Det har varit ett helt underbart lov och jag har hunnit med allt enligt planering + lite till, förutom plugg :/ eller rättare sagt så har jag själv bestämmt mig för att inte plugga trots att jag har ett stort historiaprov på måndag och en rapportinlämning i religion om sekter på tisdag. Jag får ta igen den tiden i helgen och hoppas på att allt flyter på som jag vill.

Hjärtat har varit ledig, måndag till fredag, jag har tagit körlektioner och gjort goda framsteg, jag har träffat vänner och vänninor, jag har shoppat, jag har varit på Spa, jag har varit i stan, jag har skaffat glasögon och hittat de finaste någonsin, jag har fixat i hemmet och jag har ätit och sovit gott :) Vad mer kan man önska sig av en underbar höstlovsvecka?

Jag hoppas ni också har haft ett underbart lov och tagit vara på tiden till det som ni verkligen velat göra den här veckan. Nu ska jag gå och mysa framför TV:n med mina älsklingspojkar och äta Marabou

PS. på Spabehandligen idag så hade jag och mamma beställt var sitt lyx bad, med alger från bretagne, lätt ansiktsbehandling, rygg och nackmassage och en avslutande kroppsspray. En behandling jag verkligen kan rekommendera utöver det vanliga. Badet var en mycket avslappnande metod.

Allt och inget :D

Nu är det så mycket som hänt, orkar man berätta. Jag bryr mig egentligen inte hur många det är som läser min blogg eftersom jag inte berättat för någon att jag har en. Utan min blogg är till för att jag ska skriva av mig, om det jag känner, hur jag mår, vad jag tycker om och vad jag vill skriva om just nu. Trots berättar jag bara a och inte b.. Vill inte att det blir för pesonligt, då hade jga ju kunnat skaffa mig en dagbok istället, eller? Nej, jag tycker faktiskt det är roligt lite då och då, det är därför det inte blir så många inlägg som det kanske borde vara.

Nu till vad som hänt; Vi har fått en liten bebis, dock inte en riktig men en kisebebis och vi har döpt honom till Leon :)
Övergullig, busig och helt fantastisk. Just nu ligger han i soffan och sover för jag orkar inte ha honom i knäet. Har aldrig varit med om en sån sällskapssjuk katt faktiskt, han är precis överallt där du är. Ja det är iallafall underbart att ha ett levande liv som sitter och väntar innanför dörrn när mankommer hem, som ligger i knät, pratar och jamar konstant. Ja, han är verkligen ett ljus i vardagen.

För det andra så har jag bokat körlektioner till tisdag, onsdag och torsdag. Bestämt träff med min vännina imorgon, vi ska gå och fika och prata en massa skit, vilket alla behöver då och då! Mamma och jag ska gå på Spa på fredag, är det inte perfekt nu inför våren? Hjärtat går av idag, så han är ledig måndag till fredag :D  

Och det allra bästa är att jag har lov, kan det bli en bättre vecka? Nej, jag tror inte heller det! =)

Ha en riktigt bra dag, idag blir det bara mys, film, snacks och en massa god mat

TYRA

Jag beundrar Tyra Banks!
Hon är vacker, stilfull, framgångsrik, smart, galen, avslappnad, självsäker och en jävligt grym business kvinna. Hon bär huvudet högt, hon vet vad hon vill men främst av allt så tror hon på sig själv. Den kämparglöden, den viljan och styrkan att komma så långt. Jag tycker det är starkt. Hon är girlpower! Om det är någon jag skulle sätta upp på anslagstavlan som förebild så blir det nog hon.

Folk kan säga vad dem vill. En utseendefixerad människa som försöker ändra på andra, att hon tror sig för mycket eller att hon bara lever på sitt utseende. Jag ser faktiskt mer än så, mycket mer än så..RSS 2.0