Fredag

Idag var en jätte mysig dag med mycket shopping, fika, mys och film. Endast 2 lektioner, sen bussen direkt till Center Syd där jag mötte upp Malin. Vi käkade McDonalds, gick runt, handlade lite och så. Jag handlade en helt underbar kofta från Malmströms/Camilla och ett par slip-in innetofflor från DinSko + ett par kalsonger (Frank Dandy) till älsklingen. På kvällen kollade vi 'Notebook' , bästa filmen på länge, och snaskade lite gottis.


Klipp och färg

För några dagar sen färgade jag håret. Jag gick från väldigt blont till väldigt brunt. Jag är jätte nöjd, det känns mycket fräschare. Smink, hud, allt ser bättre ut. Rekommenderar Loreal i alla former.

+ är att jag skaffade ny frisyr igår. Klippet gjordes på Rosa Salong, samma som ögonbrynen.

Ha en bra dag/ Josefin


Lite skönhetstips!

Oh, i lördags var jag på Rosa Salong och snyggade till mina ögonbryn, vilket var väldigt  efterlängtat. Hon/de som jobbar där är världens gulligaste. Hon plockade dom med tråd och pincett. Dom blir riktigt raka, jämna och fina när man trådar. Sen när hon gjort det så färgade hon dom också. PERFEKT! Jag blev super nöjd med resultatet , färgen, formen, allt.
Kostade 80:- att plocka och 80:- att färga. Något jag verkligen rekommenderar. Det känns super lyxigt och det lyfter fram ens skönhet något extra!

Nu är jag hemma

Nu är vi hemma från vår lilla minisemester. Det var en väldigt mysig semester och vi hann med mycket på så kort tid, vi var bara borta 7 dagar. Vi besökte min farmor i Västergötland. Vi åkte vidare till Jonas mamma och dom två minsta bröderna i Dalarna. Världens sötaste ungar! Sen vidare till Stockholm till älsklingens pappa och andra bröder. Vi hade jätte trevligt. Åt gott, sov gott och shoppade gott ;)
Nu är vi hemma igen och imorgon börjar jag jobba. Sommarlovet närmar sitt slut, bara en vecka kvar. 

Snyggaste jeansenDom här snygga Fornarina jeansen från Stella Kei 1299:- ska jag beställa när jag kommer hem från Stockholm, om jag inte hittar dom där :)

RSS 2.0