Vad är stil för er?

Josefins FAVORIT stil är:

Jeans och en fräsch topp med klackar.
Nersläppt hår med mycket volym, lätt solbränna, rouge, mycket mascara och lite läppglans.
Ringar och klocka.
Fransk Manikyr eller ljust rosa nagellack som är helttäckande i kall nyans.

Vad säger ni om det? Vad är stil för er?

Hjärnans tankar

Så drygt..mycket plugg, mycket orättvisa och mycket besvikelse. Men men, nu ska vi inte deppa. Gått i stan, tagit fel tåg (något som bara jag och Liyah lyckas med), färgat håret och pratat ut om massa skit saker som man bara måste få av sig för att gå vidare. Så skönt det är att ha dig, i vissa lägen är man så tacksam för att man har sin bästa vän.
Det är iallafall jag och det tycker jag att ni ska vara också. Ta vara på tiden och slösa inte bort den med massa onödiga människor.
Snart kommer han hem och då ska vi äntligen gå och lägga oss. Jag har aldrig ringar under ögonen men idag har jag.. Vad behövs för att ta bort dem om inte ett glas vatten, en säng och någon som pratar med en samtidigt som personen pillar en i håret? Jag tycker det är underbart och man blir så lugn och avslappnad.

Tror ni man förändras med åren eller är man alltid samma människa? Är det bara utsidan som förändras och insidan densamma? Eller tvärtom? Inser man någon gång hur bra/dålig man varit/är? Eller är det bara vissa som gör det? Vem isåfall? Och hur vet man? Det är frågan.

Ny start

Nu är det dags för en ny start, ett nytt utseende och nya inlägg.
Jag har inte varit särskilt engagerad tidigare men nu har jag fått en ny design och lite ny motivation. Jag tänker skriva om allt möjligt, vad jag tycker passar mig just nu. Har ni några önskemål, självklart är jag intresserad :)

Idag mår jag bra, igår gjorde jag inte. Men varför ska jag hålla på att älta. Bara glöm, gå vidare, då mår jag så mycket bättre. Gör ni det också?
Varför är människan så komplicerad och falsk? Jag förstår inte, det gör jag verkligen inte. Men det kanske är det som är meningen.

Idag ska jag försöka gå vidare, ta nästa vecka som den kommer. Jag vet att den kommer bli tuff, men jag ska kämpa. Vad ska jag annars göra? Böla, det gör man ju ändå..

Nu får ni ha det så bra för det ska jag. Ska fortsätta i mitt plugg, sen ut och köra en sväng. Snart är det dags för körkort.


Tack så mycket Candis!

Tack så jätte mycket, jag är verkligen supernöjd!
Kunde inte blivit finare. Designen är gjord av Candis och hon är verkligen super duktig:)
Besök henne gärna och kolla på hennes trevliga blogg.
Tack igen! :)

Kan inte förstå varför det inte går att länka?!
Det är iaf Candis.blogg.se

Var med och tävla

Var med och tävla i Candis blogg om en jättefin bloggdesign i rosa. Du hittar henne här! :)
http://candis.blogg.se/2009/january/tavling-bloggdesign-nr-5.html

Vet inte varför det inte fungerade att göra en direktlänk idag men men. Ni hittar ju :)

RSS 2.0