Vecka 8

Nu lider veckan mot sitt slut vilket innebär slutet på min underbara sportlovsvecka. Det har varit ett helt underbart lov och jag har hunnit med allt enligt planering + lite till, förutom plugg :/ eller rättare sagt så har jag själv bestämmt mig för att inte plugga trots att jag har ett stort historiaprov på måndag och en rapportinlämning i religion om sekter på tisdag. Jag får ta igen den tiden i helgen och hoppas på att allt flyter på som jag vill.

Hjärtat har varit ledig, måndag till fredag, jag har tagit körlektioner och gjort goda framsteg, jag har träffat vänner och vänninor, jag har shoppat, jag har varit på Spa, jag har varit i stan, jag har skaffat glasögon och hittat de finaste någonsin, jag har fixat i hemmet och jag har ätit och sovit gott :) Vad mer kan man önska sig av en underbar höstlovsvecka?

Jag hoppas ni också har haft ett underbart lov och tagit vara på tiden till det som ni verkligen velat göra den här veckan. Nu ska jag gå och mysa framför TV:n med mina älsklingspojkar och äta Marabou

PS. på Spabehandligen idag så hade jag och mamma beställt var sitt lyx bad, med alger från bretagne, lätt ansiktsbehandling, rygg och nackmassage och en avslutande kroppsspray. En behandling jag verkligen kan rekommendera utöver det vanliga. Badet var en mycket avslappnande metod.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på fem stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Bara 150 kronor. För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-10.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-11.html#commentOm du vill ha en design helt enligt dina önskemål kan du beställa en alldeles egen för 200 kronor! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag : )

2009-06-04 @ 23:08:16
URL: http://liddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0