Lyckad kväll

Mysdagen vi hade i torsdags blev helt underbar! Det började med att vi vaknade på superhumör. Jag gick och gjorde frukost och Jonas gjorde iordning och städade undan lite. Sen gjorde vi oss iordning för att åka iväg på en liten shoppingrunda. Vi hittade en hel del sköna prylar med oss hem faktiskt, hehe. Uppdatering på det senare i inlägget.
När vi kände oss hyfsat nöjda med shoppingen åkte vi och storhandla mat, mycket att tänka på nu när man bor ensam. Vi åkte hem, packade upp allt vi hade köpt, langade in varorna i kyl/frys. Vi hade käkat lunch únder dagen, men vi va ändå helt utsvultna när vi kom hem. Började med maten, det blev en köttbit var med potatisklyftor och pepparsås. Serverades även lite grönsaker till. Riktigt gott var det! :)
Jonas kopplade in DVDn som vi köpte under dagen medans jag pulade omkring därhemma. Sen åkte vi till Shell och hyrde "This is England". Den var skit bra men sorglig. Som fika till filmen hade vi glass med varma hallon, kex, negerbollar och gottispåse :) Hihi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0