...

Oj, jag kom på att jag inte skrivit något från vår Egypten resa. Vi åkte härifrån den 16 juli upp till Stockholm där vi bodde på hotell. På kvällen träffade jag Jonas pappa för första gången. Tänk att vi har varit tillsammans i 2 år nu och det var första gången. Puhu, men det var en av de bästa dagarna i mitt liv iallafall. Dom hämtade oss, vi körde in till Stockholm City, käkade, tog en promenad och sen körde dem oss tillbaka till hotellet efter som klockan skulle ringa halv fyra dagen efter. Iallafall klockan hann bli väldigt mycket innan vi somnade, Jonas somnade inte alls. Vi gjorde oss iordning, fixade allt och efter några timmar så satt vi på planet påväg ner till Egypten. Det kändes så bra.
... Vi checkade in på vårt 4 stjärninga hotell (det var riktigt fint). Det första vi gjorde när vi kom ner va att lämna av väskorna och bara gå en promenad längs vattnet, det var varmt, skönt och solen lyste med en ljusblå himmel omkring sig. Alla dagar hade samma fina väder, det var liksom inte för varmt men riktigt varmt...  Nu till vad vi gjorde där nere. Jaa, vi snorklade, såg 10 st delfiner hoppandes en halv meter ifrån oss. Vi körde Jeep i öknen, åkte till kairo, pyramiderna, museumet, åkte runt i hela Kairo och sen gick vi på det största köpcentrat jag någonsin sett i hela mitt liv. Och vet ni vad, det var kliniskt rent. Vi åt en måltid som kostade 2 svenska kronor/person. Vi tog oss in till Hurghada ett antal gånger. Lärde känna jätte mycket folk, egyptiska då :) Så jag kan bara säga att vår resa var oförglömlig. Det var den bästa resan jag någonsin varit på. OFÖRGLÖMLIG!

Foundation



Här kommer tips på mina 4 favorit foundations.
Dessa foundation kan alla använda. Jag har blandad hy, och alla funkar utmärkt. '
Har man problemhy rekomenderar jag Dior Pure Light, täcker fint men täpper inte igen. Det känns nästan som den hjälper huden. Man känner sig fräsch hela dagen, toppen för ett fräscht intryck.
Loreal True Match är min favorit just nu, den är fräsch och lätt men täcker till max. Lite sämre för dem med torr hud. Den torkar ut väldigt mycket så det gäller att ha en rejäl dagkräm.
Vill man känna sig som en pudriga söt liten prinsessa ska man välja Loreal Cashmere. Den är väldigt täckande och ger en pudrig look. Kan kännas lite för mycket till vardags men toppen till kvällen.
Lite tjockare konsistans, täckande men fräsch är Lancome Ideal att satsa på.

Både Loreal True Match Minreral Foundation och Loreal Cashmere tillhör budgetvarianterna. Men håller helt klart måttet!
Dior och Lancome, betydligt dyrare men är väldigt lyxiga för huden och håller vad dem lovar.

Lyckad kväll

Mysdagen vi hade i torsdags blev helt underbar! Det började med att vi vaknade på superhumör. Jag gick och gjorde frukost och Jonas gjorde iordning och städade undan lite. Sen gjorde vi oss iordning för att åka iväg på en liten shoppingrunda. Vi hittade en hel del sköna prylar med oss hem faktiskt, hehe. Uppdatering på det senare i inlägget.
När vi kände oss hyfsat nöjda med shoppingen åkte vi och storhandla mat, mycket att tänka på nu när man bor ensam. Vi åkte hem, packade upp allt vi hade köpt, langade in varorna i kyl/frys. Vi hade käkat lunch únder dagen, men vi va ändå helt utsvultna när vi kom hem. Började med maten, det blev en köttbit var med potatisklyftor och pepparsås. Serverades även lite grönsaker till. Riktigt gott var det! :)
Jonas kopplade in DVDn som vi köpte under dagen medans jag pulade omkring därhemma. Sen åkte vi till Shell och hyrde "This is England". Den var skit bra men sorglig. Som fika till filmen hade vi glass med varma hallon, kex, negerbollar och gottispåse :) Hihi


Myspys

Imorgon ska jag och Jonas äntligen ha en heldag tillsammans. Vi ska gå och kolla om det finns några fräscha shoppingprylar att ta med sig hem. Sen ska vi laga god mat och när det börjar näma sig kvällningen blir det myspys med en film och lite gottigt snacks :) Jag längtar jätte mycket!

Sommar



Nu när det är sommar tycker inte jag man behöver använda så mycket smink . Man har fin färg och huden är som bäst. Men man vill ju ändå piffa till sig och glänsa. Här är ett tips på snygg enkel sommar makeup.

Färgad dagkräm från Ldb 50:-
Diorshow, blackout mascara 250:-
Stila Bonzing Powder 170:-
Loreal Glam Shine Läppglans 100:-

Världens gulligaste



Någongång ska jag införskaffa dessa två underverk! :)

RSS 2.0